Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

НиЛо бременна с момче

отпечатай новината

17.04.2014 15:00 | Видян 5983 пъти | Гласували 2

НиЛо бременна с момче

Най-красивата плеймейтка Николета Лозанова е бременна с второ дете от Валери Божинов, твърди в. "Уикенд". Ни Ло вече има едно дете от футболиста на Левски Валери Божинов. Малката Никол е нейното най-голямо щастие от любовта на Валери. Сега обаче се оказва, че Лозанова очаква момче от Валери Божинов.

Тя е посетила частната столична клиника „Свети Лазар”, където обикновено раждат българските випове. Николета заедно с нейната приятелка Азис била на преглед, но се забавила повече от час. След това тя била много умислена и звъняла веднага по телефона на Валери Божинов.

Някои близки на Лозанова обаче са изплюли камъчето пред изданието и твърдят, че тя е бременна в третия месец, за което е предупредила, че може да се вземе отпуск от предаването в ТВ7. „Не коментирам такива неща. Дай Боже да се случи, ще се радвам да имам още едно дете. По принцип винаги съм си се представяла като майка на 3 хлапета”, лаконично заяви пред „Уикенд” Николета.

Плеймейтката и Валери Божинов се бяха разделили по едно време. След това учудващо за мнозина те бяха заровили враждата и се появиха по-влюбени от всякога като този път по-малко парадираха с любовта си. Именно след събирането отново на двете влюбени гълъбчета е дошло и зачеването на второто дете на Николета.

28-годишният Валери Божинов пък може да стане баща за трети път. Първото му дете в момента е при майка си Алисия. Валери Божинов младши прекарва повече време с Ники Михайлов отколкото с истинския си баща. Дори вратарят пусна вчера снимка заедно с младши като го нарича „моя брат“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !