Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Анелия пак къса нервите на Емилия

отпечатай новината

17.04.2014 09:15 | Видян 4015 пъти | Гласували 1

Анелия пак къса нервите на Емилия

Анелия отново хвърля камъни върху крехките плещи на съперницата си на сцената и в любовта Емилия, пише „Шоу”. Бившата съпруга на Коко Динев е решила да събере феновете си в заведението на бизнесмена, а цялото събитие ще бъде спонсорирано от „прелъстителя на фолкпевици”. Това отново ще изкара извън нерви настоящата вена на Коко.

„Кошарите” се управляват от майката на Коко – Беба, която обожава бившата си снаха. Говори се, че Емилия не е добре приета в семейството на Коко Динев и всички още си тачат Анелия.

И двете изпълнителки имат деца от бизнесмена, кръстени на баща му – Ивон от Анелия, и Иван от Емилия. Сегашната половинка на Коко изпада в ужас, когато любимият й подпомага кариерата на конкурентката й. Освен това хонорарът на Анелия е почти двойно повече от този на Емилия, което още повече озлобява изпълнителката на „Моята половина”.

Преди година Анелия отново искаше да събере феновете си в „Кошарите”, но тогава конкурентката й изригна публично с думите: „Току-ще разбрах от медиите, че фенклубът на Анелия се събира в ресторант „Кошари” идната седмица. За пореден път ни се налага нашето семейство да поема разходите на нейни лични събития…Мислех да не го споделям, но понеже това е поредното подобно събитие. Моля ви, приятели, дайте съвет – не е ли по-добре в тази криза мероприятието да се проведе в нашата къща в Сандански , така ще е по-изгодно за нас, все пак ние покриваме разходите!!!”, коментира тогава Емилия.

Нищо чудно тя отново да не се сдържи и да изрази възмущението си, макар да се говори, че Коко е поставил ултиматум и на двете и е забранил грозните им сцени в публичното пространство, в противен случай ще спре и на двете месечните, които получават!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !