За разлика от Меган и Хари, Кейт и...

Докато пътуванията на Хари и Меган до Испания и Франция...

Тейлър Суифт ще презапише старите си...

Tейлър Суифт взима нещата в свои ръце. След огромния...

Дянков се разведе тайно

отпечатай новината

16.04.2014 16:45 | Видян 1740 пъти

Дянков се разведе тайно

Симеон Дянков се е развел тайно, научи вестник „Всеки ден". Бившият финансов министър, който успя да съсипе България с идиотската си икономическа политика, и американската му съпруга Керълайн Фройнд са подали документи за развод преди няколко месеца и вече само чакат официалният документ за разтрогване на брака им.

Дянков се надява това да се случи преди той да стане татко за трети път - този път от любовницата си Ирина Велкова. Формалностите по развода обаче се бавят по административни причини, тъй като Симеон Дянков е български гражданин, а досегашната му законна половинка е американка. Напористата Ирина, която бе негова сътрудничка във финансовото ведомство и с която Дянков се залюби, като стана министър, искала да го накара да сключат брак. Засега обаче тези формалности били отложени за неопределено време.

Вицето на ГЕРБ, който сам се определи като Брад Пит с очила, обаче вече се е одръстил с яка издръжка за Керълайн и двамата си сина - Андрей (9 години) и Марко (6 години). Причина за огромната 6-цифрена сума, която Симеон Дянков трябва да плаща на тримата всеки месец е, че в Москва, където е ректор на Руската икономическа школа, получава заплата от 2 млн. долара годишно. Освен това сатрапът на родния бюджет, известен и като Мистър „Постна пица", чете лекции и в елитното висше училище за лидери - „Харвард Кенеди Скул", и притежава акции в куп компании. Двамата с Керълайн имат и имоти в САЩ.

Палавата Ирина - авторка на култовата реплика „Мони, цункай Джиджи", която взриви финансовото ведомство по времето на Дянков, трябва да роди през юли. Доскоро обаче изгората на Симеон въртяла и старо гадже в София. Както „Всеки ден" вече писа, това накарало Дянков да се замисли сериозно за ДНК тест за бащинство на бебето, след като то се роди.

Въпреки че до появата на детето няма много време, Дянков и Ирина все още не са решили окончателно къде да е раждането - в Москва или в Лондон. В същото време обаче синовете на ректора Андрей и Марко, които живееха и учеха в София, докато той бе финансов министър, непрекъснато питали майка си къде е татко им. Докато живееха с баща си момчетата обичаха да спортуват с него и да ходят из планините. Сега обаче Дянков е зарязал децата си и те са в САЩ при семейството на Керълайн Фройнд.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !