Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ивана измамена със 100 бона

отпечатай новината

14.04.2014 15:00 | Видян 2000 пъти

Ивана измамена със 100 бона

През 2011 г. изпълнителката на "Шампанско и сълзи" направила добро, измъквайки от калта свой приятел, попаднал в безисходица, пише "Всеки ден". Ивана му заела крупната сума от 100 000 лева, но 3 години по-късно от кредитополучателя няма ни вест, ни кост. "Ако кварталът гори, ще тръгна да гася първо съседската къща, после мойта описва светущо състрадателността си Ивана.  ь

През 2011 г. финансовата криза се стоварила с цялата си тежест върху плещите на нейн близък приятел, хотелиер от Пловдив. Дълго време мъжът развивал успеяен бизнес с нощувки в 4-звездния си пансион край морето, но световният колапс почукал и на неговата врата. Хотелиерът направил всичко по силите си, за да си стъпи на краката, но ден след ден положението му ставала все по-тежко.

За да се отърве от безкрайните си кредити и борчове, той решил да опре до възможностите на Ивана, която не се нуждаела от много приказки, за да му влезе в положението. Вярвайки в приятелството и в чистите отношения между хората, певицата услужила на затъналия в калта бизнесмен със солидните 100 000 лева като сделката нито била изповядана пред нотариус, нито била узаконена с елементарен договор с подпис и печат. Наивно, но Ивана била сигурна, че старият ѝ приятел няма да я измами!

Следарзмяната насумата Добри и певицата си стиснали ръцете с устната уговорка, юев рамките на 1 година борчът ще бъде напълно върнат, без да се дължат по него каквито и да било лихви. Двамата се чували презмесец-два, като той винаги ѝ обещавал, юеот следващиямесец ще започне да ѝ изплаща по някой друг лев, докато накрая просто спрял да вдига телефона на известната си кредитрка.

Така вече близо 2 години фолк звездата нямала никакъв контакт с длъжника си, който определено смятал, че финансово заможната му приятелка ще опрости дълга. Да ама не. Близки до певицата споделят, че тя смятала да си разчисти сметките с мошеника с прийомите, с които действа и той - око за око, зъб за зъб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !