Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Радина Кърджилова: Жълтата преса ме разплаква

отпечатай новината

13.04.2014 09:00 | Видян 2382 пъти

Радина Кърджилова: Жълтата преса ме разплаква

Актрисата Радина Кърджилова сподели, че е много емоционална. Тя беше гост в "Тази събота" по bTV и заяви, че след толкова време писанията по неин адрес все още й влияят и често я водят до депресивни състояния. Въпреки това тя се бори със себе си и може би с времето ще стане по-уверена. Последната "новина", която прочела за себе си, наистина я разстроила много.

"Четох за пиесата "Бандитска опера" на Николай Ламбрев, в материала пишеше, че съм бездарна, некадърна и е време да ме изгонят. Отидох на работа разплакана", сподели Радина.

Човекът, който й дава сили е гаджето й Деян Донков. Той я подкрепя и двамата имат хармонични отношения. За празниците двойката ще замине в село "Пролазница" до Белоградчик. Там ще си починат на чист въздух и спокойствие със семейството на Деян.

Актьорът много подкрепя любимата си. Той идвал да я гледа и я съветвал в професионално отношение. На последното представление, което Радина подготвяла три месеца "Йерма", Донков бил в публиката и следял играта на половинката си. Ролята на Кърджилова е изключително трудна. Тя играе бездетна жена, която мечтае за отроче.

Деян бил очарован от играта на Радина, което много я радва. Актрисата допълни, че Деян е любовта на живота й и е много щастлива в личен план.

 

Източник и снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !