Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жоро Илиев се прероди в сина на Кали

отпечатай новината

11.04.2014 12:30 | Видян 11735 пъти

Жоро Илиев се прероди в сина на Кали

Колкото повече расте, толкова най-големият син на певицата Кали заприличва на покойния висаджийски бос Георги Илиев, установи "Всеки ден". Нова фотосесия на изпълнителката с трите ѝ деца за светско списание отново разбуни духовете, че наследникът ѝ е от знаменитата мутра.

Невероятната прилика между вече порасналия син на фолк дивата с показно разстреляния преди 9 години шев на ВИС-2 е пошече от очевидна. 14-годишния Георги, който дори носи името на Главния, има абсолютно същите черти на лицето и весел нрав.

Слуховете, че Жоро Илиев е баща на най-големия син на Кали, не са от вчера, но певицата упорито отрича и заплашва яростно със съд медиите, които ги тиражират. Мнозина дори смятат, че чалга звездата не би пропуснала да сепохвали, ако това беше истина. През годините обаче неволно или не, Кали сама подклаждаше съмненията с решението си да не обявява кой е таткото на малкия Георги. Всяка нова снимкана първородния ѝ син предизвиква нови оживени коментари.

Клюката, че пайнерката ще ражда от Георги Илиев, тръгнаха още докато тя беше бременна. Причината бе втова, че изпълнителката доста дълго време поддържаше топли отношения с него. Щом като стана ясно, че чака дете, Кали изпадна в неловка ситуация. Певицата избягваше всячески въпроси за бащинството на бебето си и твърдеше, че не сика да разкрива имена, защото не живее с таткото и не знае как ще се развият отношенията им. Изпълнителката първо твърдеше, че е кръстила сина си не на боса, а на свети Георги, за да може винаги да е победител.

Известно е, че Илиев и Кали бяха много близки, а самата певица е споделяла, че я еспасявал финансово в трудни за нея моменти. Друг път, в миг на откровение, тя се е изповядвала, че е кръстила детето си на Жоро Илиев, защото неможела даму се отблагодари адекватно за помощта по друг начин. Главният помогнал с пари, за да се направи животоспасяваща операция на нейн близък.

Когато през август 2005 г. Георги Илиев е показно екзекутиран от снайперист в курорта Слънчев бряг, малкият Жорко е само на 4 годинки. Кали обаче отрича мълвата, че на погребението на Главния е завела и невръстния си син. "Била съм не на погребението, а на поклонението му в църквата. И не съм си водила детето!", лаконична е по темата певицата.

Допълнително мълвата за близката роднинска връзка между тинейджъра Георги и клана Илиеви подклажда и мистерията, вкоято Кали е обвила самоличността на биологичния баща на сина си. Никой до момента не е виждал човека, закогото се знае само, че се казва Иван Димитров и е търговец на алкохол. Според запознати той е бил помолен любезно да поеме бащинството на хлапето, за да не изпада боса на ВИЦ-2 в деликатна ситуация.

Кали признава, че понякога сеотнасяла несправедливо към най-голямото си момче, което било доста палаво. Когато седмокласникът направел някой гаф, чепатата му майка си позволявала даго обижда, наричайки го глупак. "Всъщност той е много добро момче. За годините си е много зрял. Когато имамнуждамалко да си почина, разчитам изцяло на него", споделя Кали.

Снимка: в. Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !