Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Николета и Златките дали по 2 бона за титла

отпечатай новината

11.04.2014 10:45 | Видян 4705 пъти

Николета и Златките дали по 2 бона за титла

По два бона са платили Златка Райкова, Николета Лозанова и Златка Димитрова за титла в конкурса „Нощта на сексбомбите”, който ще е утре вечер в София. Клюките по техен адрес растат с всяка минута. Техни колежки са буквално в шок от настървеността на трите плеймейтки да грабнат голямата награда от 10 000 бона на всяка цена. Русата Златка била особено агресивна и настоявала да бъде коронясана и в категорията „Най-скандална сексбомба”, съобщи Блиц. За съжаление тя не била номинирана точно за тази титла.

Сред номинираните са още топмоделите Ирен Онтева и Миглена Николова, фолкдивите Лияна и Джорджия и българската Памела Андерсън Анита Мейзер. Прелести ще разкрият русото изкушение от “Сблъсък” Алина Дуарте, ексводещите от “Комисията Павлов” Габриела Радославова и Джулиана Гани, неустоимата несебърлийка Ивелина Прунова, любимката на Устата - танцьорката Гери Аролска, Мис Естествен бюст Кателина Гатева.

Еротичният модел, който предизвика високо напрежение в НЕК - Елена Бончева, също е избрана за участие в конкурса, но не е знаем дали го е потвърдила.

Красавицата, която наля еротично напрежение в родната енергетика, стана скандално известна с еротичната си фотосесия за мъжко списание. Преди няколко месеца Елена докара до лудост по-възрастните си колежки в Националната електрическа компания с твърденията, че всичко по нея е напълно естествено, а в най-интимното си пространство е поставила пиърсинг, който я възбужда. Горещата дама дълги години живя в Бургас, бе любима на няколко местни бизнесмени, но е родом от Каспичан.

Източник: Флагман.бг

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !