Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Ани Салич изпаднала в кома след раждането

отпечатай новината

02.04.2014 09:30 | Видян 2358 пъти

Ани Салич изпаднала в кома след раждането

Ани Салич e била на косъм от смъртта при раждането на сина си. Журналистката и съпругът й Бранко дълго време се опитвали да имат бебе и когато най-сетне първото им дете било на път, тя изпада в тежка кома.

"Истина е. Бях на прага на смъртта. И до днес още се възстановявам от случилото се. Това бе най-голямото изпитание на съдбата", разказва Салич в разтърсваща изповед в светско списание №1 в България "LOVE Style". Това обаче не я спира да иска второ дете и няколко години по-късно се появява и дъщеря им Хана.

Лошият късмет на новинарката обаче не спира дотук. Здравословните проблеми на Ани следват един след друг. Скоро след второто си раждане се налага операция на гърдата. Само преди година пък падна жестоко и си счупи крака. Близо месец Салич бе извън строя заради пироните в крайника й.

Според слуховете честите болнични изнервяли колегите й и това била една от причините да направят всичко възможно да я махнат от Би Ти Ви и никой не си правел труда да скрие, че не е желана там. Самата Ани не крие, че е много разочарована от начина, по който се е разделила с телевизията. Въпреки че шефовете й опитали да я спрат с примамливо предложение за 10 годишни заплати накуп и собствено предаване, тя си стегнала багажа и отпрашила за Нова телевизия.

„Няма да простя на колегите си, които срещу името ми написаха „сребролюбец". Беше ми тежко, много плаках!", оплака се водещата на новините. Най-тежко й било обаче от факта, че така и не получила едно „Благодаря!" от медията за всичките години, в които работи всеотдайно.

След като приключи с екранната си кариера, журналистката планира да стане продуцент и да направи предаване изцяло по неин вкус. То се очаква да стартира през есента по Нова телевизия.


Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !