Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Къци като Слави Трифонов пребори Алис Купър в "Като две капки вода"

отпечатай новината

01.04.2014 14:15 | Видян 1701 пъти

Къци като Слави Трифонов пребори Алис Купър в

Изпълнението на Къци Вапцаров на „Нека ме боли” на Слави Трифонов успя да му завоюва втората победа в „Като две капки вода”. Зрителите гласуваха безапалационно за Къци и така му дадоха шанс да изпревари фаворита на журито Стефания. Нея пък видяхме като страховития Алис Купър.

Прецедент в шоуто до момента се оказа изпълнението на Деян Донков. Неговото участие беше виртуално, тъй като той е на турне с трупата на Народния театър и спектакъла „Дон Жуан“. За да бъде честно оценяването, Деян получи правото само на един дубъл за заснемането на култовото гангста парче на 50 cent - P.I.M.P, а правото да гласува с 5 точки в края на предаването и да натисне „бутона на късмета“ той отстъпи на Павел, защото все му се падат интересни задачи.

Павката довери гласа на Деян на Стефания, а своя даде на Къци. Водещият на „Здравей, България” по Нова откри вечерта на четвъртия лайв с култовия хит Satisfaction на Мик Джагър. Веднага след него на сцената излезе Нети, която влезе в образа на обичаната българска певица Паша Христова. Изпълнението на „Една българска роза“ разчувства журито и публиката, а Хилда заяви: „Беше брилянтно!“.

Коледно настроение в „Като две капки вода” донесе Иво Танев с All I Want For Christmas на Марая Кери, но журито коментира, че това не е неговата песен. Неве закова образа на Джон Нюман с хита Love Me Again, а Мая Бежанска отново влезе в ексентричен образ – този на Лейди Гага и Poker Face.

Специалният гост на вечерта – Рут Колева призна, че се чувства много странно без татуировки, и че за първи път изпълнява песен с хореография на сцената. Тя влезе в образа на Пинк и изпълни нейния хит Try, който „оцвети“ сцената на „Като две капки вода“.

Следващият понеделник, от 20:00 зрителите ще видят участниците като: Павел - Dr. Alban, Иво - Веселин Маринов, Мая – Мадона, Деян - Louis Armstrong, Нети – Мадона, Неве – Мадона, Стефания - Katy Perry, Къци - George Michael

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !