Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Разрешиха на Слави да псува

отпечатай новината

01.04.2014 13:30 | Видян 1156 пъти

Разрешиха на Слави да псува

О, чудеса! В последния брой на "Шоуто на Слави" във вечрта на актьорите отец Нафърфорий в лицето на Краси Радков си ругае и псува с пълна сила, без ни най-малко да се притеснява от това, пише "България Днес". В средите на шоуто се коментира, че Слави е дал разрешение да се говорят мръсотии, след като успял да излезе победител от битката със СЕМ.

Първоначално оттам наругаха Трифонов и сценаристите му за използване на нецензурен език в ефир. Естествено, екипът на Дългия бурно протестира и покани шефа на СЕМ Георги Лозанов да обясни защо за едни не може да се псува в ефир, за други, като в сериала "Под прикритие" - може.

"Защо дадохте само препоръки на телевизията да премести от праймтайма сериала "Под прикритие" заради нецензурирания език и нескончаемите сцени на насилие? Освен всичко имахте десетки протести от зрителите, а само веднъж завъртяхте сериала в 22 часа", попитаха от екипа на Слави Героги Лозанов.

Той така и не можа смислено да обясни как в ефир може в 21 часа да се види разчленен пленник и други "мили" кадри,без да се глоби телевизията майка - БНТ, която е продуцент на сериала, а Би Ти Ви в лицето на актьорите да бъдат глобени след като слагат "точки" и говорят нецензурно след 22.00 часа.

За да не обвиняват защитника на медийната хигиена Георги Лозанов, че вероятно работи в режим "Под прикритие", той реши да си затвори очите за фриволните фрази на хората на Дългия в последното му предаване.

"Ако не го направи, как ще оправдае заплатите на СЕМ, които трябва да се отчитат на данъкоплатците за прочистване на медийни бъгове, като за едни може, а за други не", споделят препатили от членовете на СЕМ.

Снимка: videoclip.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !