Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дъщерята на Чочо плаче в Народния

отпечатай новината

31.03.2014 12:45 | Видян 2209 пъти

Дъщерята на Чочо плаче в Народния

Дъщерята на Чочо Попйорданов и на приятелката му Даниела - Екатерина, плаче за татко си, когато отиде в Народния театър. Малкото дете, което бе осиновено официално дни преди трагичната смърт на актьора, страда за баща си, когато види негови снимки в театъра. Макар че Чочо загина малко преди да си прибере момиченцето у дома, връзката между двамата беше дълбока, тъй като той и Даниела се грижеха за Катя година преди осиновяването, пише vsekiden.com.

Катя се привързала към Чочо още когато той и Даниела я посещавали в дома да сираци. Хлапето знаело, че татко му вече е на небето, гледа го отгоре и няма как да се върне оттам. Въпреки това не минавал и ден без по детски да зададе някой въпрос за баща си. „Все разпитва или дядо си Иван, или пък майка си Даниела, много се гордее, като го види по телевизията или пък някой спомене неговото име", споделят приятели на семейството. Даниела все още се тревожела много за емоционалното състояние на момиченцето и затова не я пускала да стъпва в Народния театър, където навсякъде има снимки и спомени за Чочо.

„Много ми се искаше да я взема на Икарите, но просто се страхувам как ще се почувства, още е малка за толкова голямо вълнение, затова предпочетох да гледа как награждават баща й посмъртно вкъщи, заедно с дядо си", споделила Даниела на свои близки. Катя бе най-голямата болка и радост за Чочо. Той години наред се надяваше, че някой ден ще има дете. Не вярваше, че това ще се случи заради бурния му живот. Но когато срещна Даниела, разбра, че мечтата му е на път да се сбъдне. И точно след като една година се бориха за осиновяването на Катя и когато дошло времето да си я вземе вкъщи и да я отглежда, нелеп инцидент отне живота му. „Чочо беше най-щастлив на две места - вкъщи, със семейството си, и тук, на сцената на Народния театър, където бе вторият му дом", каза Даниела, след като колегите на Попйорданов почетоха паметта му навръх Световния ден на театъра на 27 март.

Чочо почина навръх миналия Великден, посещавайки гроба на майка си, която си отиде месеци преди това. Тръгвайки си оттам, той залитнал и паднал от 2 метра височина заради необезопасена стена. Дни след смъртта му Даниела заведе малката Катя в Народния театър, като детето разгледа гримьорната на баща си и дори гледа репетиции на култовия спектакъл „Хъшове", където участваше и татко й. Постепенно обаче детето започнало да страда, когато отива в Народния, и затова майка му решила засега да не го води там.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !