Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Щерката на Йорданка Христова взе Камелия от Люси

отпечатай новината

31.03.2014 09:30 | Видян 4993 пъти | Гласували 1

Щерката на Йорданка Христова взе Камелия от Люси

Най-известната нежна двойка у нас - Люси Дяковска и Камелия, се разпадна драматично, при това не заради кого да е. Любимата на червенокосата певица, която придоби популярност само и единствено заради връзката си с Люси, е избягала при нова жена. Камелия вече е гадже на дъщерята на Йорданка Христова - Ивана, научи ексклузивно вестник „Всеки ден".

Сексуалната ориентация на наследницата на естрадната прима е една от най-дълбоко пазените тайни в елита. Данчето рядко се показва с дъщеря си и не отговаря на въпроса защо 34-годишната Ивана никога не е била с мъж. Близките на обичаната певица са напълно наясно, че щерката на Йорданка си пада само по жени, но тъй като тя до този момент не се бе забърквала в публични скандали и интриги, от неудобство по деликатната тема никой не обсъждаше въпроса.

Има и друга причина, поради която Данчето не се появява често на официални събития с Ивана. Преди 5 години именно на светска сбирка дъщерята на певицата ударила фоторепортер на столичен вестник, защото я снимал с майка й. Ивана е завършила визуални изкуства в НБУ и прави всички фотосесии на известната си родителка. Снима с камера и с фотоапарат, интересува се и от дизайнерство. Именно последната й страст става повод за запознанството й с Камелия, която се занимавала с обзавеждането на новото кафе, открито съвсем наскоро от половинката й Люси в центъра на София.

Освен в дома си, Дяковска се грижеше за Камелия и в професионален план, като постоянно й намираше с какво да запълва дните си. Без да предполага, че половинката й ще я предаде заради друга жена, червенокосата изпълнителка приела в обкръжението си Ивана, която живо се интересувала от всичко, свързано с нежната двойка.

Всъщност Камелия няколко месеца си живеела с Люси и паралелно поддържала връзка с дъщерята на Йорданка Христова. Чак след като общи приятели на Дяковска и Ивана уведомили певицата, че се случва нещо нередно, Люси осъзнала, че Камелия й изневерява. Макар и наранена, тя изгонила любимата си, която на секундата се изнесла в дома на Ивана.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !