Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лили се подмладява с лазер

отпечатай новината

28.03.2014 16:30 | Видян 2631 пъти

Лили се подмладява с лазер

Естрадната примадона Лили Иванова за N-ти пореден път е решила да опъне бръчки, научи "Всеки ден". За разлика от фотосесиите ѝ за списанията, които са обработвали със специална компютърна програма, за да изглежда Лили блестящо, на живо положението било направо отчайващо.

74-годишната звезда искала да опъне бръчки за предстоящия си концерт през есента и използвала пролетния сезон като най-подходящия за процедурите с лазер, на които щяла да се подложи. Пред последните две десетилетия изпълнителката на "Ветрове" периодично се подлагала на различни интервенции и експериментирала коя е най-ефективната за нея.

След като няколко пъти Лили заливала следите на времето с хиалуронова киселина и ботокс, този път певицата решила да се подложи на един от последните писъци в пластичната хирургия, подмладяване с лазер. Американската система за третиране на бръчките с иновативния метод действала частично върху кожата,а ефектът бил като след лифтинг. "И в пластичната хирургия си има някакви граници. Не може да си на 90 и да искаш да изглеждаш като на 20 години", одумват безбройните разкрасителни процедури на Лили виртуози на скалпела.

Терапията струва около 3000 ева и гарантира страхотен ефект поне за 3 години, разясниха специалисти. Именно по този начин поддържат лицата си Ваня Цветкова и фолк дивата Ивана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !