Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кучето на Слави оака дома му

отпечатай новината

27.03.2014 14:00 | Видян 1997 пъти

Кучето на Слави оака дома му

Тузарският апартамент на шоумена Слави Трифонов е замирисал на кучкарник, пише "Уикенд". ТВ водещият се оплака в едно от последните си предавания на "Шоуто на Слави", че миниатюрният му пинчер нямал никакви хигиенни навици. Своенравното кученце пикаело и дрискало, където свари, а Дългия вече се е видял в чудо.

Слави обожавал домашния си любимец и дори се скарал с приятелката си Мартина заради него. Капризната балерина настоявала Трифонов да разкара четирилапия хулиган, но шоуменът бил силно привързан към пинчера и се надявал някой ден да успее да му създаде някакви навици. Преди два месеца Слави дори успя да се скара с персонала на киното в столичен мол, тъй като от кинокомплекса отказали да го пуснат да влезе вътре.

Освен пинчера и папагала Пилето, което всяка вечер крещи в "Шоуто на Слави", Дългия отглеждал и над 100 риби в гигантски аквариум. На Трифонов обаче не му вървяло с домашните любимци. В пристъп на откровение преди няколко месеца просълзен той разказа на зрителите си за фатален инцидент с любимото му куче. Водещият имал пес от скъпарската порода тойтериер, който обаче загинал при нелеп инцидент в дома му.

Учиндолецът не бил много внимателен стопанин. Една вечер, докато излизал от банята, Слави не забелязал, че миниатюрното четириного се шмугва в краката му и го смачкал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !