Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Блатечки и Диляна признаха:Простете ни, но се обичаме!

отпечатай новината

27.03.2014 12:00 | Видян 5644 пъти | Гласували 1

Блатечки и Диляна признаха:Простете ни, но се обичаме!

Една лъжа, повторена сто пъти, накрая става истина.Това важи с пълна сила за актьора Асен Блатечки и красивата манекенка Диляна Попова, на които от години им се приписва интимна връзка. Слуховете достигнаха апогея си по време на съвместното им участие в сериала "Стъклен дом", но неоспоримитефакти са, че през цялото това време любов между тях не е имало. До миналия ноември, научи "Уикенд".

Диляна и Асен се познават толкова отдавна, даже не помнят откога. Безброй пъти са се шегували с поредната клюка по техен адрес, че делят едно легло и със смях са отминавали инсинуациите. Как изведнъж се влюбват един в друг, при положение, че дори интригите за аферата им вече не правеха впечатление на никого, нямат обяснение. Но е факт, че от няколко месеца те вече са двойка, научи ексклузивно "Уикенд", а папараците на вестника успяха да ги хванат по пътя към съвместното им жилище.

Нещата са се случили толкова бързо и някак предопределено, че нито Блатечки, нито Попова все още могат да говорят за това публично, но пред близките си хора и двамата са били максимално откровени.

"Прости ми Катя", е казал Асен на жената, с която 14 години той бе семейство, деляха дом и отглеждаха заедно дъщеряси, също Катерина. И тя го е направила, разкриват техни близки, защото, както по думите на Блатечки, така и на всичките им приятели, Катя е безкрайно интелигентен и свестен човек. Всъщност, когато актьорът признава вкъщи, че между него и Диляна е пламнала искрата на любовта, именно жена му е човекът, който подема инициативата да се разделят мирно и спокойно, без да се карат, без да се обиждат и да натоварват с това и детето. Такива неща се случват, важното е да останем приятели, казала Катя на мъжа си, а той, макар и с чувство за вина, ѝ е признал, че тя винаги ще е част от сърцето му.

За манекенката и актриса Диляна нещата не са били по-лесни, без значение, че статутът ѝ не е семеен. Синеокото момиче също е преживяло дилемата трябва ли да се влюбва в обвързан мъж с дете, а пред близките си приятелки не крие, че се е поставяла безброй пъти на мястото на Катя. В крайна сметка любовта не пита, още повече след толкова много време, в което хубавицата не успя да намери заместник в сърцето си на най-сериозния си спътник в живота - Дичо от "Д2", с когото изкара 6 години във връзка.

На фона на всички трудности и неприятни емоции 43-годишният Асен и 32-годишната Диляна решават да играят всичко коз и да живеят заедно. Вече пет месеца двамата делят общ дом, но тъй като все още се притесняват от реакциите, единственият гост у тях е дъщерята на актьора Катя. Тя е на 13 години и разбира абсолютно всичко. Най-важното за детето било, че баща му е бил честен с него и му е казал като на голям човек как стоят нещата. Асен пък признава, че макар да не живеят вече под един покрив всеки ден, с Катясе виждат точно толкова, колкото и преди.

Наското той разкри, че чувства дъщеря си като най-близкия си човек."Предплагам, че с времето ще ставаме все по-близки. Баща ми бе идол за мен, дано и аз бъда такъв за моето дете", казва Асен. Според него, ако постъпваш мъжки, децата са по-зрели от възрастните и винаги те подкрепят.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !