Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова трепери от Митьо Очите

отпечатай новината

26.03.2014 11:15 | Видян 3277 пъти

Лили Иванова трепери от Митьо Очите

Легендата на родната поп сцена Лили Иванова трепери от Митьо Очите. Примата си има тежки пререкания с несебърския бос заради имотен спор. Според данните ни Димитър Желязков е хвърлил око на два нейни апартамента в луксозен комплекс с куп екстри в Слънчев бряг, които искал да купи. Лили пък станала собственик на морските жилища преди 5 години покрай пика в строителството. Имотите били платени по 1000 евро за квадрат.

Наскоро обаче поп иконата ни получила нечакано обаждане от Страшилището на Несебър с покана за бизнес обяд на четири очи. В продължение на месец тя се дърпала от спявка с тартора на ъндърграунда по Черноморието. Настойчивостта му обаче продължила и в крайна сметка Лили склонила да се видят, научи vsekiden.com.

Срещата в елитен столичен ресторант минала по всички правила на джентълменското поведение, а Очите се показал като истински кавалер. След обичайните любезности обаче Очите минал на темата - обявил, че е готов да плати отлична цена за двата й апартамента. Несебърлията предложил по 1500 евро на квадратен метър. Дори предложил да плати сумата кеш на мига.

Лили Иванова обаче се направила на Лили Иванова и любезно отказала. Мотивът й бил, че много се е привързала към кокетните жилища и не виждала смисъл от такава сделка. По-късно двамата си тръгнали, но меракът на Очите останал. Няколко седмици по-късно той пак се свързал с нея, за да й предложи вече 1700 евро за квадрат, но получил нов отказ. Накрая Митьо Очите вдигнал мизата до космическите 2000 евро, но певицата продължавала да се инати.

Изнервеният мафиот, който не бил навикнал да получава откази, все пак се въздържал от прекрачване на границата със заплахи най-малкото от уважение към таланта и годините на Лили. Тя самата пък съзнавала, че си има работа с бандит от висока класа и получила страхова невроза.

Меракът на Очите пък бил заради залог - той се хванал на бас със свой авер, че ще влезе като собственик в жилищата на легендарната певица. Басът пък бил подплатен с 2 милиона евро за победителя. Ако успеел да купи жилищата, Митьо Очите ще вземе парите накуп. Ако не, ще трябва олекне с крупната сума. Срокът бил до края на юни.

Именно заради облога Димитър Желязков изгарял от нетърпение кога най-сетне Лили ще клекне на офертата му, за да спечели баса. Развръзката тепърва предстои.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !