Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бившата на Тачо се насочи към Любо Ганев

отпечатай новината

25.03.2014 10:15 | Видян 2072 пъти

Бившата на Тачо се насочи към Любо Ганев

Манекенката Зорница Линдарева, която стана известна като жената, застанала между Жени Калканджиева и Тачо, се насочи към друг популярен мъж, пише "Всеки ден". След като разбра, че тя е излишният човек в любовния триъгълник с шестата по красота в света и съпруга й, моделката преразгледала възгледите си и насочила вниманието си към свободни мъже.

Този път красавицата хвърлила око не на кого да е, а на волейболиста Любо Ганев. Само че, преди да предприеме каквото и да било, го проучила внимателно дали случайно пък няма някоя тайна изгора, макар и да твърди, че е необвързан. Когато се уверила, че теренът е чист, Зорница смело атакувала 210-сантиметровия Ганев. Ценителят на женската красота не се дърпал много-много, а репутацията на Линдарева въобще не го притеснила.

Новосформиралата се двойка била забелязана в ресторанта на хотел „Кемпински", а след това отишли да купонясват в популярен нощен клуб. Двамата не криели близостта си и цяла нощ танцували и се забавлявали, след което си тръгнали заедно, твърдят очевидци. Любо и Зорница дори се появиха заедно на 10-ия рожден ден на „Горещо", където прекараха цялата вечер заедно, без да се крият от камерите. Не е изключено обаче Зорница пак да остане с пръст в устата, тъй като Любо не е известен с трайните си любовни връзки.

Жени Калканджиева наскоро заяви, че напълно е простила забежката на съпруга си, а с любовницата дори се сприятелила. Според шефката на „Визаж" изневярата е подействала освежаващо на брака й, а Тачо я уверил, че Зорница била моментно увлечение и никога не е имал чувства към нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !