Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Теди Кацарова: Върви ми все на чужденци

отпечатай новината

13.03.2014 17:15 | Видян 3400 пъти

Теди Кацарова: Върви ми все на чужденци

Изпълнителката и дъщеря на естрадната звезда Силвия Кацарова - Теди Кацарова - разказа подробности за любовта, кулинарията и страстта си към пътешествията в предаването "Усещане за жена" по TV7.

В момента Теди се носи на крилете на любовта, заради новата си средиземноморска тръпка - Димитрис. Двамата се запознават в България, но чувствата им пламват едва след като той напуска страната ни и отива да развива бизнеса си в катарската столица Доха.

"Много ни е сложна връзката, защото ни дели далечно разстояние, но пък и двамата пътуваме непрекъснато.", сподели Теди. Тя обаче не пожела да коментира дали с любимия й мислят за сватба и заяви, че засега са щастливи в отношенията си.

Певицата разказа, че в личен план винаги й върви на любов с чужденци, след като Катето Евро припомни, че преди да започне връзката си с Димитрис, тя беше омъжена за финландеца Макс.

"Много ми беше трудно във Финландия, убедих се, че недостигът на светлина наистина убива. Разбрах защо хората в скандинавските държави често са в депресия.", разсъждава гласовитата певица.

Една от най-харизматичните български изпълнителки представи и новата си кулинарна книга "От двете страни на съвършената храна", по която е работила заедно с кулинарния спец в "Усещане за жена" chef Петров. Четивото представя най-забележителните моменти от живота на чаровната певица и нейната любов към кулинарията, както и различната професионална гледна точка на нейния съавтор - Филип Петров.

Двамата демонстрираха на живо как се приготвя баба гануш – традиционно ястие от Близкия Изток, което представлява разновидност на разядката кьопоолу.


източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !