Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars

отпечатай новината

13.03.2014 14:45 | Видян 1314 пъти

Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars

Довечера, точно в 20:00 по Нова вълненията от първия танц в най-бляскавото танцувално шоу в ефира Dancing Stars ще бъдат примесени с притеснение за всички участници. Днес един от тях ще напусне Dancing Stars. Вече напълно завладени от танците, 13-е двойки, които видяхме в понеделник вечер, стартираха с репетициите за следващия си танц веднага след бляскавото начало, а междувременно подготвят и своя елиминационен танц.

Довечера, четиримата участници с най-нисък вот – комбинация от оценките на журито и зрителския вот, ще изпълнят още веднъж своето първо представяне. След това последните двама ще покажат своя елиминационен танц и един от тях ще напусне дансинга на Dancing Stars.

Елен Колева и нейният партньор от миналата година Калоян пък ще подкрепят и вдъхнат сили на участниците със своя любим танц – танго. На въпроса какво биха искали да представят и двамата единодушно казали – „Тангото”. Дали Елен е все-още в танцувална форма, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова.

Дивна – най-успешната млада изпълнителка и вече член на журито в „Големите надежди” пък ще представи своя нов сингъл „Мойта песен”, заедно с уникалната хореография на The Center.

Отново млади и вече шампиони – Александър Илиев и Ива Зарева – най-добрите в България и 15-и в света по акробатичен рокендрол, ще покажат своите умения на най-бляскавата арена за танци – тази на Dancing Stars.
Кой ще отпадне първи, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова. А дали дамите, които въздишат по Мариан, Дарин и Антон, ще ги спасят от елиминации, очаква да разберем довечера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !