Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Анелия и Веселин Маринов сред посланиците на Holiday Heroes

отпечатай новината

10.03.2014 13:30 | Видян 2046 пъти

Анелия и Веселин Маринов сред посланиците на Holiday Heroes

Едни от най-популярните и обичани имена в родния шоубизнес за пореден път се присъединяват към Holiday Heroes. Кампанията, чиято цел е да помогне на 5 000 български семейства във финансово затруднение, обещава да е по-силна от всякога! Затова огромен принос имат и звездните посланици на благотворителната инициатива.

За пръв път към Holiday Heroes се присъединява певецът Веселин Маринов. Приз изминалата седмица гласовитият изпълнител се запозна и прегърна идеята на кампанията, като стана част от предстоящия да излезе рекламен клип на инициативата. „Истинският герой е този, който обича и иска да помогне на човек в нужда“, сподели Веселин Маринов пред екипа на Holiday Heroes. Към своя колега се присъедини още едно ново лице в редицата на посланиците – певицата Анелия. Красивата изпълнителка не се поколеба да изрази своята подкрепа спрямо начинанието, обещавайки да се включи активно както в рекламното видео, така и в най-съществената част от кампанията – раздаването на хранителни продукти в дните преди Великден. „Нека заедно помогнем на 5 000 български семейства“, изрази позицията си Анелия.

Сред редиците на тези, които подкрепят инициативата, са също Рут Колева, Бобо, Стефан А. Щерев, Ice Cream, Сантра. Наред с тях към кампанията се включват още нови посланици – актьорът Деян Донков, журналистите Георги Любенов и Ася Методиева, както и актрисата Йоанна Темелкова, нашумяла в последно време с ролята си на Ния Туджарова в култовия сериал „Под прикритие“. НЕ на последно място е любопитния факт, че тази година към посланиците на Holiday Heroes може да бъде открита и една световноизвестна звезда – рап гуруто Редмен.

Holiday Heroes Великден 2014 вече набира средства по SMS с текст DMS GEROI на номер 17 777 и по банков път.
Кампанията търси и доброволци, които искат да помагат в организацията й, в набирането на храни и средства, както и във финалната фаза на опаковане и разнасяне на празничните пакети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !