На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Рачков с любовно обяснение към Мария

отпечатай новината

09.03.2014 09:00 | Видян 1990 пъти

Рачков с любовно обяснение към Мария

Димитър Рачков се обясни в любов на любимата си Мария и така опроверга слуховете, че отношенията между тях са охладнели, научи БЛИЦ.  "Честит 8 март, мило, винаги ще те обичам, написа той на стената си във Фейсбук и веднага привлече вниманието на десетки фенки, които започнаха да се превъзнасят каква прекрасна двойка са двамата.

Доскоро навсякъде се разпространяваше слухът, че Мария е зарязала актьора заради 60-годишен милионер. Някои дори твърдяха, че Рачков напуска „Господари на ефира“, за да не работи вече с Мария. Накрая всичко беше официално отречено от пресаташето на шоуто.

В края на миналото лятото пък гръмна „новината“, че Игнатова е уволнена от всички продукции на „Глобъл вижън“ отново заради разлъка с любимия й Рачков. Повод за този нов сценарий стана краткото й отсъствие от ефира след спирането на „Пълна лудница“. Тогава Димитър Рачков се върна като водещ на „Господари на ефира“, но негов партньор не беше блондинката а Васил Василев – Зуека.

Това веднага даде хляб на нови фантастични и версии за раздялата на звездната двойка. След старта на предаването Ол инклузив“, в който Мария също участва, клюките отново се оказаха плод на нечие развинтено въображение

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !