Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бони имала връзка със сръбски олигарх

отпечатай новината

06.03.2014 11:30 | Видян 2096 пъти

Бони имала връзка със сръбски олигарх

Бони е имала всички шансове да се превърне в любимка на сръбската публика, начело с величия като Цеца Величкович и Драгана Миркович, научи „Всеки ден". Певицата си призна, че в началото на кариерата си, по времето, когато е знаела едва три песни, продуцента й предложил да иде в Белград, където да пее по местни кръчми и заведения.

„По това време бях много малка, не знаех езика, бях научила само 3 песни и ми беше ясно, че ще е много трудно", споделя ромската перла. Тогава се запознава с 25 години по-възрастния бизнесмен, който й ударил солидно рамо.

„Той ми купи първите касетки, нае ми учителка и за 3 месеца научих над 200 песни. За съжаление обаче не ни беше писано да останем заедно, по-голямата му дъщеря беше против", спомня си с носталгия за миналото Бони. Човекът бил един от най-заможните в Сърбия и днес е сред олигарсите там.

Натирена безславно, певицата се върнала в родния Сливен, където малко по-късно се запознала и с бащата на дъщеря си. „Имах шанс да пробия там, хората да ми знаят името, но се провалих. Не мога да виня дъщеря му, тя все пак е на моята възраст", коментира вече примирено певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !