Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Преслава хвана Петко на калъп със сервитьорка

отпечатай новината

16.09.2008 11:36 | Видян 31717 пъти | Гласували 5

Преслава хвана Петко на калъп със сервитьорка

Преслава се е разделила с един от собствениците на Син Сити Петко Димитров заради сервитьорка, пише 19 минути. Според мълвата топзвездата на Пайнер изловила неверника почти на калъп с момиче от персонала на хитовата дискотека. От тогава Преси тотално изтрещяла и почнала да прави какви ли не лудории. Включително да се среща с вездесъщият Коко Динев за отмъщение. Както и да лази по пода в дискотеки.

Едрогърдата добричлийка заявила на Петко, че трудно би му повярвала след тази случка. Ядът й бил още по-голям, понеже благоверният й кръшнал не с някоя известна красавица, а със сервитьорка. Преслава вече била убедена, че той е способен да легне с всяка, просто ей така, за спорта.

Говори се, че Петко съжалявал за забежката и искал да си върне гаджето. Кълнял се, че вече няма нищо общо с госпожицата, станала причина за раздялата.

Певицата от една страна имала желание да продължи връзката си с него, но от друга се страхувала случката с мацката от Син Сити да не се повтори. Коко Динев пък нямал нищо против сърдечните драми между двамата, тъй като играел ролята на третия в поговорката “Двама се карат, трети печели”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !