Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Анелия напуска Пайнер?

отпечатай новината

28.02.2014 11:45 | Видян 5588 пъти

Анелия напуска Пайнер?

Анелия не е на себе си след като Галена й отмъкна под носа приза „Певица на годината". Бившата жена на Коко Динев била сигурна, че тя ще грабне голямото отличие и дори си била приготвила специална рокля, която да облече, за да си прибере статуетката. През целия ден преди това тя дори се хвалела, че вече е сигурна фаворитка и дори поканила да черпи приятели на купон след церемонията. Когато обаче не чула името си, а това на Галена, не можела да повярва, а след това изпаднала в дива ярост.

„Тя точно си обличаше специалната рокля, за да вземе „Певица на годината" и щом чу, че не е тя, се стъписа и не помръдна. За това после дъщеря й Ивон се наложи да излезе на сцената да вземе статуетката за „Най-излъчвана песен", а Анелия беше като замръзнала и едва дочака края, за да отпраши бясна", обясняват очевидци зад кулисите на събитието.

Според колежки на чалга дивата тя била толкова ядосана на шефовете си, че за пореден път са се подиграли с труда й и не са оценили хитовете й през миналата година, че дори обмисляла да напусне продуцента си. Босът Митко Димитров обаче не си давал зор да я успокоява, защото бил свикнал всяка година след наградите да има сърдити. Досега обаче никоя певица не го била напуснала наистина по тази причина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !