Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лейди Гага: Нямам търпение да полетя в космоса

отпечатай новината

25.02.2014 17:00 | Видян 1295 пъти

Лейди Гага: Нямам търпение да полетя в космоса

Лейди Гага е позната с екстравагантния си вкус. Ето защо дори когато се снима за някое списание, стилистите се грижат всеки път да подчертаят нейната уникалност и „модна лудост" по различни начини, пише dnes.bg. В новия брой на сп. Harper's Bazaar певицата е заобиколена от космически елементи. На един от кадрите изпълнителката на Born This Way дори позира с бляскав скафандър.

Всъщност фотосесията може да бъде приета като една арт загрявка за пътешествието на Лейди Гага в Космоса. Дамата си е купила вече билети за първия комерсиален космически полет, който ще бъде осъществен от компанията на Ричард Брансън "Virgin Galactic" следващата година.

Билетът струва 250 000 долара, а звездата първоначално си е закупила два, но в момента продава единия, за да събере пари за фондацията си.

„Честно казано, нямам търпение да полетя в Космоса. Нямам търпение да започна да планирам изпълнението си...
Пуснала съм на търг второто си място на Virgin Galactic, защото искам да събера пари за фондацията си Born This Way. Искам да създам момент, който е много повече от мен самата", сподели Гага пред медията.

„За мен е голяма чест, че ще пея в Космоса. Искам да покажа нещо, което не само да събира хората заедно, а и да изпрати съобщение за любов отвъд всичко останало", добави звездата.

Тъй като постоянно е в движение, певицата призна, че няма постоянен дом. Най-често тя използва апартамента си в Ню Йорк, където държи нещата си.


Снимка: сп. Harper's Bazaar

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !