Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Димитър Рачков се срамува от брат си

отпечатай новината

24.02.2014 14:45 | Видян 2444 пъти

Димитър Рачков се срамува от брат си

Известният актьор Димитър Рачков е изключително разочарован и обиден на брат си Петър и изобщо не иска да го чува, научи "Всеки ден". Комикът буквално се отрече от него и помоли медиите да не свързват имената им.

"Той е пълнолетен човек и носи отговорност за своите действия. Да, срамувам се от поведението му и не искам името ми да бъде обвързано с него, както става в момента", недоволствал пред близки актьорът.

Двамата с Петър наистина не са близки отдавна, но напоследък отношенията им били още по-обтегнати заради борчовете и кредитите на по-младия Рачков, който денонощно тормозел и муфтел известния си батко за пари. Изобщо не слушаше съветите на жена си, че с това отношение ще срути всички мостове и окончателно ще развали отношенията. Митко смяташе, че той е длъжен да му помогн, защото е по-богат и успял от него, жалва се жената на Петър, с която имат 3-годишна дъщеричка. И какво стана - от толкова далавери и търсене на лесни начини за забогатяване, малката да гледа как го арестуват, увредихме детето, гневяла се тя.

След като прекара 24 часа в ареста, Петър се прибрал в къщи, но отказал да говори или да се среща с когото и да е. Според съседи апартаментът, в който в момента живее Петър, е наследствено жилище на жена му. Нейните родители имали къща на бургаската ул."Македония", на чието място е издигната кооперация. Почти не говорят с хората от квартала, не знам какво работи, но известно време в двора, който също е тяхна собственост, бяха паркирали няколко таксиметрови коли, разказва съсед. В квартала знаят, че Петър е брат на Димитър Рачков, но никога не са виждали известнияактьор тук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !