Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Вихра към Милен Цветков: Ела да пояздиш с мен!

отпечатай новината

12.02.2014 09:15 | Видян 2843 пъти

Вихра към Милен Цветков: Ела да пояздиш с мен!

Свалка на живо видяха зрителите на „Часът на Милен Цветков" по Нова тв. Бившата жена на продуцента Иван Христов покани флиртаджийски водещия да поязди с нея. Примамливото предложение дойде в ефира на предаването, където Вихра бе гост в рубриката „Интимно" и предизвика бурен смях у Милен.

„Кон, имам предвид, защото това „яздене" да не се разбере по друг начин", побърза да замаже гафа тя.

Освен за яздене, бившата отчаяна съпруга говори и за развода си с Иван и категорично отрече да го е изнудвала за издръжка, както и че никога не му е забранявала да се вижда с дъщеря им Ава. „Пясъкът се е уталожил, няма буря, в моя живот е слънчево", коментира още как се чувства Вихра. Тя обясни сърцераздирателно, че се вълнува от духовните, а не от материалните неща. В пълен противовес на изказването си тя поясни, че издръжката, която получава от Иван, е по-малка от 5000 лева и представлява по нейни думи „нула цяло нула нещо си от това, която изкарва моят бивш съпруг".

„Аз не живея от издръжката на моя съпруг, занимавам се с био храни и продукти заедно с мой приятел, чийто дядо Борис Николов е открил една билка", каза още Вихра.


Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !