Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава засне клип на “Новата ти”

отпечатай новината

13.09.2008 09:00 | Видян 32846 пъти | Гласували 20

Преслава засне клип на “Новата ти”

Преслава засне клип към последната си песен “Новата ти”, която се превърна в тотален хит и превзе класациите това лято. “Новата ти” е първата песен, която певицата записа след издаването на албума “Не съм ангел”, който се превърна в “златен”.

Невероятната популярност, с която “Новата ти” се сдоби за кратко време, е неочаквана и за самата певица. Преслава не е снимала нов клип от юни, когато в ефира на телевизия “Планета” с огромен успех се излъчи видеото на “Последен адрес”. Снимките на новото горещо видео на певицата продължиха два дни в София и бяха придружени и от ексклузивна фотосесия.

Във видеоклипа към “Новата ти” участват три актриси, а мъжката роля е поверена на Стилиян Златарев.  Стилиян Златарев е познат от участието си във видеото към тоталния хит на Преслава – “Дяволско желание”. По време на снимките Преслава заложи на женствени и много елегантни тоалети в синьо, розово и черно. Първият снимачен ден личната коафьорка на певицата й направи стилна къса прическа със сини кичури.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !