Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Муки опука парите на Мутафова

отпечатай новината

30.01.2014 09:45 | Видян 2543 пъти | Гласували 1

Муки опука парите на Мутафова

Стоянка Мутафова работи като луда, а щерка й Мария харчи като за последно. Такова е положението в звездното женско семейство, разкриват приятели на Стоянка пред „Всеки ден". Те недоволстват от факта, че на тези години вместо щерката да помага на майка си, положението е точно обратното, пише vsekiden.com.

Цапнатата в устата Мутафова навършва 92 години на 2 февруари, но вместо да празнува голямата актриса отново ще работи. Тя ще изиграе представлението „Столетие мое" навръх рождения си ден. „А през това време сигурно Муки ще й пие парите някъде из столичните клубове, в това тя е най-добра", ядосват се почитатели и близки приятели на Стоянка. Именно за Муки приживе големият Георги Калоянчев казваше: „Ама това момиче един чай не може да направи. К`во е туй нещо, бе?!"

И точно това е горчивата истина, потвърждават от театралните среди. Мария няма нито един сериозен кино или театрален ангажимент от години наред, живее с майка си и харчи нейните приходи. Заради този воденичен камък на шията й Мутафова работи като 20-годишна и обикаля град по град, прави премиера след премиера, въпреки че е на близо 100 години.

„Муки няма жал, но едно се чудим всички: какво ще прави, ако, не дай боже, в един момент Стоянка вече не може да играе? Как ще се издържа Муки тогава?", чудят се колеги на Мутафова.

Точно преди няколко дни дъщерята на Стоянка била забелязана в един от столичните молове да пълни пазарски чанти с всякакви глезотийки - парфюми, дрешки, вино и вкусотии. А през това време майка й пак била на сцената на Сатирата. Самата Мутафова неведнъж е споделяла, че се притеснява за щерка си. Тя от край време се моли на Господ Мария да си намери мъж, че поне да роди деца и да гледа тях, но и това чудо не се случвало, коментира се в театралните среди.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !