Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джъд Лоу и Джеймс Бонд в любовен триъгълник

отпечатай новината

29.01.2014 17:15 | Видян 2422 пъти

Джъд Лоу и Джеймс Бонд в любовен триъгълник

Джъд Лоу свидетелства, че е разбрал за аферата между приятелката му Сиена Милър и Даниел Крейг малко след като заедно с нея посетили сватбата на сестра й Савана в Англия, пише blife.bg.  На 27 януари филмовата звезда, която сега се изявява на театралната сцена в лондонския Уест Енд в постановка на "Хенри V" по Шекспир, описа в съда своето участие в любовен триъгълник, включващ предишната му приятелка, американската актриса Сиена Милър, и настоящата звезда от поредицата филми за Бонд - Даниел Крейг.

Лоу е признал, че през 2005 г. е научил, че Милър, с която по това време има връзка, е имала афера с неговия колега от филма "Път към отмъщение" (Road to Perdition) Крейг от статията на News of the World със заглавие "Сиена изневерява на Джъд".

На съдебните заседатели по делото вчера бе казано, че по това време Крейг е имал връзка с актрисата Сатсуки Мичъл. 41-годишният Лоу допълва, че е разбрал за аферата между Милър и Крейг малко след като заедно с нея посетили сватбата на сестра й Савана в Англия.

Той свидетелствал, че веднага след това се е обадил на Крейг, който по това време бил в Балтимор, за да го пита дали е вярно. В разговора той изразил своите възгледи по въпроса. Лоу допълва, че двамата са се познавали отдавна, затова и разговорът им е преминал през разнообразни теми. Актьорът е отговорил и позитивно на въпроса дали е казал на Крейг, че според него приятелката му Мичъл трябва да знае за тази любовна връзка.

На въпрос от прокурора дали е бил замесен по какъвто и да било начин в публикуването на неговия телефонен разговор във вестника, Лоу отговаря: "Не. Щях да съм съвсем щастлив, ако това не се беше появявало."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !