Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

"Сблъсък" е причината за проблемите на Рут и Любо

отпечатай новината

23.01.2014 13:00 | Видян 2768 пъти

Предаването „Сблъсък“ е причината за раздялата на любимата двойка на ТВ7 – Любо Жечев и Рут Колева, твърдят хора от медията, пише senzaciq.net. След като Любо спечели „Къртицата“, а зрителите го предпочетоха и за водещ на култовото шоу „Сблъсък“, младежът съвсем се главозамаял от славата и връзката му с червенокосата певица минала на заден план.

Борбата за микрофона на водещ се оказала крайъгълен камък в отношенията между двамата влюбени. Любо посвети цялото си време и енергия на това да мобилизира „електорат“ и накрая наистина спечели работата с рекорден процент зрителски вот.

Той обаче до такава степен се посветил на заниманието си, че спрял да обръща внимание на приятелката си и нейните проблеми. Според близки до двойката дори нарочно се дистанцирал от нея след като младата певица обра доста негативи покрай риалитито „Музикална академия“.

Непрестанните й конфликти и заяждания с журито и Кичка Бодурова настроиха голяма част от зрителската аудитория срещу нея. Това било още една причина, която накарала Любо да преосмисли бъдещето си с Колева и в крайна сметка да прецени, че е по-добре да се разделят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !