Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

„1001 нощи” се завръща в ефира

отпечатай новината

09.01.2014 14:10 | Видян 3213 пъти

„1001 нощи” се завръща в ефира

С нови изненади за зрителите започва новата година в ефира на Нова ТВ. Още тази седмица в това ще се убедят както любителите на хитовите турски сериали, така и почитателите на вечните филмови класики.  Всеки делничен ден, от 13.30 ч. до 16.00 ч., зрителите ще могат да се насладят на двойна доза от сериала „1001 нощи”. Поводът е приближаващият финал и дългоочакваната развръзка на историята между Онур и Шехерезада. Именно затова  телевизията ще излъчва двойни епизоди от поредицата до нейния голям финал в средата на януари.

Припомняме, че краят на първия сезон бе уникален – сватбата на главните герои Онур и Шехерезада  се излъчва на живо, а гости на нея са реални известни личности от турския елит. Със сватба завършва и вторият сезон – между Шехерезада и Енгин. Тя обаче се проваля и Шехерезада се връща при Онур и истинското си семейство. Как ще приключи историята, предстои да разберем на 17 януари в ефира на Нова. Дотогава зрителите ще могат да следят неочакваните обрати и драматичните отношения между актьорите в двойните епизоди на поредицата.

Освен с напрегнатия сюжет, „1001 нощи” провокира зрителския интерес и с любовта на главните герои и извън снимачната площадка. Актьорите Халит Ергенч и Бергюзар Корел пренасят любовта си в живота, като скоро след снимките двамата се венчаят, а впоследствие се ражда и синът им Али. И докато в обедните часове ефирът на Нова ТВ ще отдава заслуженото на драматичната турска сага, запазено място в праймтайма на петъчните вечери ще имат един от най-хитовите филмови заглавия.

Петъчният филмов маратон ще започне още този петък, 10 януари, 20.00 ч., когато началото ще постави екшън-комедията „Ченгето от Бевърли Хилс”. В продължение на три петъка брилянтният Еди Мърфи ще следи реда в Бевърли Хилс в трите поредни части на заглавието, а след това ще предаде щафетата на други филмови хитове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !