ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Led Zeppelin не записват албум?

отпечатай новината

09.09.2008 14:59 | Видян 2002 пъти

Led Zeppelin не записват албум?

Джими Пейдж , китаристът и композитор на "цепелините", отрече групата да е влязла в студио и заяви, че слуховете за нов албум са само "спекулация".

От няколко месеца се носят слухове, че групата ще се събере отново, те се засилиха особено след концерта в Лондон миналата година.

Неотдавна, барабанистът Джейсън Бонъм, син на Джон Бонъм, който почина през 1980 г., съобщи, че работи по нови песни заедно с Джими Пейдж и Джон Пол Джоунс.

"Ние не записваме. Изнесохме концерт в Лондон. Това беше нашето събиране. Няма нищо вярно в това което хората предполагат", споделя Пейдж пред сайта Blabbermouth.

Той припомни, че "Лед Цепелин" може да започне световно турне, едва след като лидерът на групата Робърт Плант завърши промоционалното си турне с Алисън Крос.

"Цепелин" са една от групите на всички времена, едно рамо след "Бийтълс" и преди "Дийп Пърпъл". Известни са с невероятното си чувство за музика, което показват в множество парчета, където ритъм и мелодия постоянно се срещат и разминават с невероятно усещане за раждащ се с гръм и трясък хардрок, а защо не и хеви метъл.

За жалост по "стълбата към рая", рок легендите не стигат тази година до нов албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !