Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Орлин бил фен на врачките

отпечатай новината

05.01.2014 09:09 | Видян 2725 пъти

Орлин бил фен на врачките

"Когато нямах много пари бях по-щастлив. Тогава човек оценява всичко". Това каза певецът и актьор Орлин Павлов в „Денят започва в неделя“ по БНТ , пише БЛИЦ. Той си спомни за времето, когато ходил с приятели на море за 2 седмици с по 100 лв.

Орлин, обаче, сам си търсил ролите и ходи постоянно по кастинги. Той не разчитал на това, че някой ще го хареса и ще му даде роля без кастинг. Той вече е успял да изиграе и главна роля във филма „Живи легенди“, който се очаква да излезе в края на февруари.

По отношение на заниманията си с музика той коментира: „Когато направиш един хит, много по-трудно е да направиш втори“. Според него не е голяма загуба, че тази година България няма да участва на „Евровизия“ - „Ами малко почивка, какво!“.

Оказа се, че певецът е от хората, които ходят по врачки. Той е ходил няколко пъти, но преди доста време. Гледали му на какво ли не. В Габрово дори една врачка му гледала на фас. Той, обаче, смята за истински врачки тези, които казват „Остави колкото прецениш“, а не тези, които имат тарифи за „сеансите“. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !