Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сара Джесика Паркър в депресия?

отпечатай новината

20.12.2013 14:00 | Видян 3741 пъти

Сара Джесика Паркър в депресия?

Актрисата Сара Джесика Паркър отрече слуховете на таблоидите, че си е направила операция на ръцете с "подути вени". Сара се почувствала много засегната от коментарите по неин адрес.

През април тази година американско списание написа, че звездата от "Сексът и градът" е съсипана от вида на ръцете си "като на зомби". Сара дори проучвала с какви процедури ръцете й ще се подмладят, а вените й да се свият.

"Беше наистина нелепо. Ставаше въпрос за това както всички тези хора са мразени. Те са ужасни и всеки ги мрази. Беше брутално. "Господи, преодолях го", помислих си аз", спомня си актрисата момента, в който е прочела нелепата статия и продължава: "В статията за ръцете ми и колко грозни са те ми даваха съвети да се обърна към пластичен хирург, който да оправи ръцете ми, а аз съм била планирала или вече съм претърпяла операцията. Имаше и една грозна рисунка на ръцете ми сякаш са ръце на вещица".

Обидната статия дълбоко засегнала Сара, тя почти изпаднала в депресия.

"Седях в колата шокирана. Помислих си, че трябва да ме вземат в болница. Случаят, обаче ме накара да размисля. Ето какво измислих: помислих си "Наистина? Толкова долно?" Беше нелепо, дори скандално, защото в края на краищата аз обичам ръцете си", признава Сара Джесика Паркър.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !