Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Отказаха на Люси Дяковска да осинови дете

отпечатай новината

20.12.2013 11:40 | Видян 2499 пъти

Отказаха на Люси Дяковска да осинови дете

Една от най-големите мечти на Люси Дяковска - да има дете, засега няма никакъв шанс да се реализира. Въпреки добрите финансови възможности, с които разполага певицата, социалните служби преценили, че тъй като до нея няма нито гадже, нито съпруг, тя не е способна да се справи с едно дете напълно сама.

Още повече че постоянно пътува между България и Германия и е много заета, обяснили й от службите. Истинската причина обаче, която била намекната неофициално, е, че тя е с различна сексуална ориентация и медийно не отрича, че живее именно с жена.
„Няма как да дадем на две жени, въпреки че срещу тях нямаме никаква отрицателна информация, да отглеждат едно дете", коментираха пред „Всеки ден" социални работнички. Люси приела забраната изключително тежко, защото тя била един от най-активните посетители на дом за сираци в София и била много привързана към едно от хлапетата там. Редовно му купувала подаръци - играчки, дрехи и всичко необходимо. Малчуганът също се привързал към Люси и всеки път, когато я виждал да влиза в дома, подскачал от радост и се хвърлял да я прегръща.

„Люси има подход към децата, много ги обича и иска да си има, но тъй като тя самата няма как да зачене по естествен начин, иска да даде радост и дом на едно от многото изоставени деца в България. Е, явно няма как да се случи това", коментират приятели на Дяковска. Половинката й Камелия пък не искала да си ляга с непознат мъж само и само да зачене, затова двете стигнали до извода, че единственият начин е със сурогатна майка. Метод, който е популярен в много страни из Европа, както и в Америка, пише ''Всеки ден''.

„Това е единственият им шанс, но тук е незаконно, въпреки че все пак се прави", разкриха за „Всеки ден" запознати. Една от причините Люси да се откаже от музиката и да се отдаде на ресторантьорски бизнес в България е именно тази - да се установи тук, да докаже на социалните служби, че е отговорна и сериозна и така след година, когато отново има право, да кандидатства пак. Ако и тогава не стане, Дяковска със сигурност щяла да потърси помощ от сурогатна майка. Това най-вероятно ще стане в Украйна, където утробата под наем е законна.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !