Меган Маркъл сменя континентите

По всичко личи, че актрисата Меган Маркъл наистина ще се...

Магда ражда на сцената

Фолк певицата Магда вече е в седмия месец, но не се...

РАЗГРАД Е “ЦЕНТАРОТ НА СВЕТОТ”

отпечатай новината

08.09.2008 13:31 | Видян 3636 пъти | Коментари 3 | Гласували 3

РАЗГРАД Е “ЦЕНТАРОТ НА СВЕТОТ”

“Балканот е центарот на светот”, се казва в една песен от завършилия пореден Пирин фолк. В същото парче има и такъв момент: “Балканот е по-убав от райот”.

Сякаш всичките тези верни думи само трябва да бъдат уточнени. Конкретно за Разград и за Лудогорието. А те са дали един свиден син на майка България и на целите Балкани, та и на Европа – Иво Прокопиев.

Прочетох в първия безплатен всекидневник в България 19 минути следното: “След като София е наша (на 19 ‘), за втория безплатен всекидневник не остава нищо друго, освен да стартира в родния на издателя си Иво Прокопиев Разград. Твърди се, че изданието е планирано да стартира на 10 ноември. Кой стои финансово зад проекта? Засега, а вероятно и за в бъдеще няма да стане известно”.

Казах си – колко мъка има по този свят. И още си представих каква ли е мъка за един от най-био-регионите в България – Лудогорието, когато го трови завод Каолин на тъй екологично чувствителния за пред висшето общество Прокопиев?
А също така се питам дали заводът си плати дълговете, за да не й е мъка и на държавата?

 

снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
03
spider-carnage 20.09.2008 21:20ч.

da be grad pylen s reznqtsi, ne ma kefi brat.

02
Bonka 10.09.2008 14:14ч.

Борето Ангелов нещо много явно се притесни, че Прокопиев вади безплатен вестник "За града" - това бяха неговите 19 минути слава ))

01
SiSQo` 09.09.2008 18:09ч.

on the east,on the west Razgrad is da best!

<--advertising -->