Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зара гледа детето на Онтева

отпечатай новината

08.09.2008 11:32 | Видян 19613 пъти | Гласували 1

Зара гледа детето на Онтева

Ексбрадърката Зара прекарва голяма част от времето си не само с бившия на Ирен Онтева Христо Сираков, но и с тяхното общо дете Кристиян, пише 19 минути.
След като вчера се обадихме лично на бизнесмена, за да разберем верен ли е слухът, че с варненката са се разделили, господин Сираков не само отрече клюката, но заяви, че в момента той, Зара и Кристиян са на басейна на неговата вила и си почиват.
Припомняме ви, че Христо се съди с Ирен за родителските права над детето. Във вихъра на съдебните разправии, водещата на експредаването Ало, къщата и Сираков започнаха връзка, която не се притесняваха да демонстрират публично. Преди дни обаче, плъзна мълвата, че са скъсали. Според клюкарите те дори не останали добри приятели, за което Зара много съжалявала. Причината за крахът се криела в ревността на Сираков, който нон стоп обвинявал доста по-младата си половинка в изневяра, която наистина се срещала с други мъже, но чисто приятелски. Добре украсената клюка обаче изгуби не само давност, но и истинност, в мига в който се свързахме с „потерпевшите“.
С нас разговаря и самата Зара, която разказа, че дълго време двамата с Христо били на почивка, обикаляли с лодката на бизнесмена Италия, Сардиния, Монте Карло, Корсика и Кан и вероятно отсъствието им от медийното пространство е накарало интересуващите се от личния им живот да мислят, че са се разделили. Тя добави, че отношенията им са  прекрасни и скоро ще живеят под един покрив в луксозна къща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !