Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ким Бейсинджър се облeче като мафиот

отпечатай новината

17.12.2013 14:10 | Видян 1930 пъти

Ким Бейсинджър се облeче като мафиот

Ким Бейсинджър се появи на червения килим на новия си филм в Ню Йорк в пълния си блясък. Женствената актриса беше облякла мъжествен тъмносин костюм, вдъхновен от стайлинга на мафиотите в САЩ от началото и средата на миналия век. Тя донякъде приличаше на Мадона от клипа ѝ към песента "Express Yourself".

60-годишната холивудска звезда сподели, че е избрала тоалета си, за да бъде в тон със своя колега Силвестър Сталоун. Двамата участват заедно с Робърт Де Ниро в лентата "Grudge Match".

Красивата блондинка беше пригладила назад косата си в конска опашка, което пък разкриваше забележително свежото ѝ лице.

Наскоро Бейсинджър сподели в списание "People", че не обича да се появява на червения килим, но го прави само в името на работата си, която обожава.

Тя добави в интервюто: "Сега се събуждам и се радвам на живота. Успях да се изправя пред всичко, от което се страхувах преди. Оттеглих се от центъра на вниманието, за да се опитам да осигуря стабилност и по-тих свят за дъщеря си Айрланд."

Истината е, че Ким се радва на доста разнообразна кариера и от секссимвол успя да се превърне в уважавана актриса, която получи "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля през 1997 г. за ролята си в "Поверително от Ел Ей".

Източник: Dnes.bg

Снимка: БТА

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !