Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Константин: С 20 участия на месец не се издържа

отпечатай новината

14.12.2013 13:30 | Видян 2410 пъти

Константин: С 20 участия на месец не се издържа

Константин споделя, че през всички години откакто е на фолк сцената не е попадал в положение да няма участия. Певецът призна, че се радва на успеха, който имат новите му песни - "Твърде късно е", с участието на Анелия и дуетът с Цветелина Янева "До безумие", но те не са повлияли броя на клубните му изяви.

Константин е категоричен, че най-важно е да приемаш работата с удоволствие и тя да ти носи радост. Той подчертава, че все още успява да се забавлява, когато е на сцената и тогава настроението се предава и на публиката.

"Аз ходя на участия и се раздавам максимално. Пия си не едно-две, а и пет-шест уискита някой път, забавлявам се, раздавам се максимално. За мен това е участието - да отидеш, да се веселите всички заедно. А не хората да си се веселят, да е висок тонуса и аз влизам отвън и отивам просто да си свърша работата -  това не е работа... Моята работа я приемам с удоволствие и затова се получават така добре нещата" - заявява хитовият певец пред signal.bg.

"Именно заради това говорихме с "Пайнер" и им казвам: Ще намалим малко участията. Вече 15-16 години съм на сцената. Искам да имам 5-6 участия на месец, а това с 10-15-20 участия не се издържа. Все още мога, но чувствам наближава моментът, в който ще грохна. Аз искам да си спортувам, да си видя детенцето, да си покарам колата, да си гушна жената", споделя Константин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !