Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Валя Балканска и Софи Маринова се надпяват благотворително във Велинград

отпечатай новината

11.12.2013 18:00 | Видян 2246 пъти

Валя Балканска и Софи Маринова се надпяват благотворително във Велинград

Фолк дивата Софи Маринова и народната легенда Валя Балканска ще се надпяват по време на благотворителна коледна вечеря, която ще се проведе тази събота/14 декември/ в ресторант „Родопско село“, Велинград. Двете изпълнителки на драго сърце приеха поканата на организаторите и ще извият гласове само седмица преди Коледа, за да подарят усмивка на изоставените малчугани.

Благотворителната инициативата е поета от ресторанта и подкрепена от Гранд Хотел Велинград, който е едно от най-красивите хотелски бижута в курортния град. Събраната сума ще бъде дарена на Домът за деца с неравностойно положение, намиращ се в градчето. Спа столицата на Балканите ще посрещне гости от цялата страна, които ще дадат своят принос за благотворителната кауза. Водеща на събитието ще бъде Ирен Онтева, една от най-популярните родни моделки.

Инициативата ще бъде подкрепена от местната власт, бизнесмени и предприемачи от всички сфери на обществения живот в България.  От мениджмънта съобщават, че благотворителните прояви са заложени целогодишно в програмата на петзвездния хотелски комплекс.  СПА хотела е разположен сред красива природа на живописен хълм в квартал Чепино, в курорта Велинград - официално обявен за СПА столица на Балканите. От хотела се открива панорамна гледка към града и планината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !