Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Джена забърса студент

отпечатай новината

10.12.2013 12:10 | Видян 1769 пъти

Джена забърса студент

Фолк дивата Джена, която често се забърква в скандали и е недолюбвана от колежките си, за пореден път се представи "на ниво". Брюнетката имала участие на връх студентския празник в столична чалготека. Докато обикаляла от маса на маса да събира бакшиши за поздравите, тя си заплюла нацепен младок, на който веднага хвърлила око, пише Всеки ден.

Свидетели разказват, че певицата не спирала да се върти около компанията и поздравите буквално летели един след друг. Така от дума на дума и няколко поредни наздравици, Джена се присъединила към празнуващите студенти, след като участието й приключило.

Тя опъвала фас след фас и се наливала с уиски, след което прекара нощта с набития младок. Късметлията е студент по гребане в НСА и не спирал да се хвали на приятелите си, че е вкарал знойната певица в леглото си. Той разказал още, че уменията й в леглото били завидни, пише nauho.bg.

Вероятно се е подковала сериозно по темата как да се обуздае страстите на младото момче. Изпълнителката на "Да те бях ранила" вече не е първа младост, но определено изглежда прекрасно и е изключително секси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !