ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Кали иска да осинови дете

отпечатай новината

09.12.2013 16:40 | Видян 799 пъти

Кали иска да осинови дете

Да осинови дете е най-съкровената мечта на бременната в осмия месец Кали. „След вечеря у дома винаги остава толкова много храна, нищо няма да ми коства да сложа още една чиния на масата. В дома ми има място за още едно легло, а от синовете ми имам толкова неизносени дрешки. Защо да не направя едно същество щастливо?”, сподели за bTV фолкзвездата.

Първородният й наследник Георги учи в Математическа гимназия и има афинитет към архитектурата и анимацията, а 4-годишният Марк е много музикален. В началото на 2014 г. Кали ще стане мъжка майка за трети път. С бъдещия татко - туроператора Влади - се запознава в сърф училище в Поморие, пише dir.bg.

"Не мога да кажа лоша дума за татковците на Жорко и на Марк. Просто не съм била правилният човек за тях. Ако не съм правилният човек и за Влади, няма да съм и с него", казва изпълнителката на „Седем”.

Въпреки напредналата си бременност, тя не е спряла да се изявява на участие. Кали е решена да се върне под светлината на прожекторите две седмици след като роди. „Веднага щом се изправя след секциото, ще се върна на работа. Предпочитам да работя, работата ми дава спокойствие, сигурност и добра емоция", категорична е тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !