Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ваня Червенкова съди Мира Радева за 250 000 лева

отпечатай новината

09.12.2013 10:00 | Видян 2114 пъти

Ваня Червенкова съди Мира Радева за 250 000 лева

Враждата между Ваня Червенкова и Мира Радева не стихва седмици след като двете напуснаха къщата на „ВИП Брадър". „Ще я съдя!", отсече бизнесдамата за своята неприятелка. Тя е категорична, че ще търси отговорност пред Темида заради документи, изнесени от социоложката в медиите, според които Червенкова няма пукната стотинка, всичките й сметки са запорирани, а имуществото - отнето. Според източник на Всеки ден Червенкова вече е завела 2 съдебни дела срещу социоложката. Общата стойност на исковете е за 250 000 лева.

„Нямам никакви задължения", категорична е Ваня в отговор на твърденията на Мира Радева, че заради непокрити дългове банки са взели апартаментите й и са запорирали нейните сметки. „От 17 години имам едно наказателно производство с държавата. 11 години държавата не извършваше никакви процесуално-следствени действия по това дело. След 17 години аз все още продължавам да го водя, защото то започна едва преди няколко месеца. Аз нямам задължения нито към банки, нито към частни юридически лица", обясни Ваня в интервю за предаването „Поверително" на Николета Лозанова.

Тя била потресена, виждайки Мира Радева, която очевидно ще й остане враг завинаги, размахала документи в тв ефира, според които Червенкова от години е на червено. „Това е изключително конфиденциална информация, това е банкова тайна и подлежи на съд", отсече бизнесдамата. И се зарече, че ще търси отговорност за обявяването на секретните данни както от банковите служители, дали ги на социоложката, така и от самата Мира, която е съпричастна с нарушаването на банковата тайна.

„Тежко и горко на Радева", коментират запознати със съдебните одисеи на Червенкова. Тя е известна с факта, че се обръща към съда за всичко, което не й изнася. Има близо 20 дела, от които до момента не е изгубила нито едно.

Между другото, Ваня твърди, че всички участници в последния сезон на „ВИП Брадър" поддържат почти семейни отношения. Изключение от правилото обаче правели Мира Радева и любимецът й в къщата Пламен Медаров. Тях никой не ги канел на общите срещи и не искал да ги вижда.

„Не се страхувам от делата, с които ме заплашва госпожата. Казала съм истината. Тези документи са публична информация, излизали са в медиите. Мисля, че аз също ще заведа дело срещу нея - имам основания за някои неща. В момента се консултирам с юристите си", обяви Мира Радева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !