Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тризначките в "Плейбой" срещу 1 млн.

отпечатай новината

08.12.2013 09:04 | Видян 4215 пъти

Тризначките в

Тризначките Вяра, Надежда и Любов са готови за гола фотосесия, но само срещу милон лева за всяка една. А с жестът си ще постигнат поне две цели - ще забогатеят и ще спасят от фалит българското издание на „Плейбой". Финансовите си параметри русите благоевградчанки разкриха в студиото на Нова телевизия. Очаквано те споделиха, че всяка една би влязла в нов риалити формат, но само срещу 200 хил. лева е хонорар на калпак, пише Всеки ден.

„Живеем добре, нормално. Хонорарите, които сме взели, не са тлъсти. Ако бяхме в друга държава, щяхме да бъдем баровки, но в България - не можем, парите не са много", нескромно признаха блондинките.

„Ние сме машина за пари, спасяваме телевизиите от фалит, ако не сме ние, вестниците също ще фалират", изгълчаха в типчния си стил трите гърли. И хвърлиха бомбата: „Компромис да се снимаме голи ще направим само, ако сумата е добра. Можем да спасим „Плейбой" от фалит, ако ни снимат. Но цената е по милион лева за всяка", обявиха цената си на три гласа сестрите.

„Нямаме никакъв силикон, всичко по нас е естествено и не мислим да си правим операции, съжаляваме пластичните хирурзи", подчертаха достойнствата си тризначките. С парите от наградата на „Биг брадър" са построили къща в Сандански и са платили дадените от Тодор Живков на майка им два апартамента като многодетна.

„Общината в Благоевград си търси парите за наем от тези два апартамента, но няма договор, на основание на който да се искат от нас тези 32 хиляди лева, затова спечелихме делото на първа инстанция", обяви компетентно Надежда.

„Сега се издържаме като имената ни работят за нас, свързваме едни хора с други, печелим от това. Продадохме и апартаментите от кооперацията в Сандански, макар че през 2008 година ни удари кризата. Но не сме квачки, както твърдят някой, не сме и скандалджийки", оправдаха се русите интелектуалки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !