бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Джена спасява имоти с шашма

отпечатай новината

28.11.2013 17:10 | Видян 2733 пъти

Джена спасява имоти с шашма

Хитрата като сврака чалгаджийка Джена май ще се отърве от балтията на НАП, шушукат в Димитровград. Припомняме, че изпълнителката на „Да те бях ранила“ е погната от агенцията по приходите, заради доходи, абсолютно неотговарящи на хонорарите й, пише senzacia.net.

За последните 2 години певицата се сдоби с 2 жилища – едното в Банско за 75 000 лева, другото в София – за 300 бона, както и с два автомобила – джип „Фолксваген таурег“ за 100 000 лева и тунингован мерцедес S класа „Brabus“ за още 160 бона.

Десислава, както е истинското име на момата от Разград, обаче си е направила добре сметката и държавата няма да й вземе нищо, заради шашмите, с които ще се изплъзне пред закона. Апартаментът й в Банско и първият й джип са подарък от бившия на Джена – мастит депутат от ГЕРБ, който 2 години хвърля безконечно пари по нея, а накрая тя го заряза по възможно най-бруталния начин. Така или иначе кокетното жилище в Банско вече е преписано на майката на певицата – Пенка, пък и за него Джена не трябва да доказва и лев доход, тъй като имотът е подарък. Съдбата на луксозния туарег е същата, но колата вече е притежание на сестра й, която от няколко месеца насам фучи из улиците на родния Разград.

Изпълнителката от „Пайнер“ не е притеснена и за луксозния имот в София, за който тегли 300 000 бона кредит.

Първоначално идеята й бе ипотеката да се изплаща от гербаджията, но депутатът се освести навреме от пагубната си любов и отказа да изплаща апартамента на певицата.

Пред НАП-аджиите Десиславка ще успее да изчисти сметките си и за тузарският мерцедес, с който се фука от няколко седмици насам. Доходите от кариерата й за последните няколко години били прилични и с тях смятала да оправдае покупката на возилото за 160 бона. Освен това имала и друг солиден коз в ръката си пред данъчните – бакшишите. Не е тайна, че докато вият глас, чалгаджийките получават солидни банкноти в деколтетата си – пари, за които не се издава касова бележка, и именно от тези доходи Джена натрупала състояние.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !