Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Ивана: Глория и Преслава ми направиха магия

отпечатай новината

04.09.2008 12:12 | Видян 34718 пъти | Гласували 7

Ивана: Глория и Преслава ми направиха магия

Новината е на читателката ни Катя Михайлова.

Фолкзвездата Ивана е обсебена от мисълта, че черна магия погубва живота и професията й. Хитовата певица си е наумила, че кариерата й върви стремглаво надолу заради зла намеса в енергийното й пространство.

Хитмейкърката в бранша била луднала през последните месеци да обикаля врачки и ходжи с единствена цел да разбере кой й изпраща негативни енергийни атаки. Изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи" била слисана, когато екстрасенсите й казвали имена на нейни колежки, които й поръчвали магии.

Пред близки Ваня Калудова, както всъщност е светското име на звездата, споделяла, че никога досега не е вярвала на феномени и гадатели, но като че ли с напредващата си възраст тя все повече започвала да се доверява на магове. Врачките най-често споделяли на Ивана, че пръст в застоя на кариерата й имат Глория и Преслава - първата поръчвала черни магии, задето Ивана я избутала от първото място, а втората съсипвала айтослийката, за да стане №1 тя.

Не е тайна за никой как през последните години Глория бе изместена от Ивана, а тя пък от Преслава. Залязващата изпълнителка на хита „Нещо нетипично", заедно с няколко шамана, извършила ритуал за разваляне на магии, но засега нищо не помагало.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !