Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Конрад Мъри: Майкъл Джексън сам се уби

отпечатай новината

27.11.2013 13:10 | Видян 1610 пъти

Конрад Мъри: Майкъл Джексън сам се уби

Д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора по обвинения за непредумишлено убийство на Майкъл Джаксън, заяви, че Краля на попа сам се е убил, пише btvnews.bg.

"Не аз убих Майкъл Джаксън. Той беше пристрастен към болкоуспокояващите. Кой тогава го уби ли? Майкъл Джаксън уби Майкъл Джаксън, макар и случайно", заяви 60-годишният Мъри, който бе осъден на 4 г. затвор за непредумишлено убийство, от които обаче излежа само 2 г.

"Питате колко близки бяхме с него? Толкова, че държах всяка вечер пениса му, за да му поставя катетър, тъй като Джако се напикаваше нощем", заяви още Мъри в първото си интервю, което даде след предсрочното си излизане от затвора. "Колкото до пропофола, той сам си го набави, от Германия".

"Не бях съгласен с това, но той не беше човек, на когото можеш да кажеш "не". В крайна сметка винаги ставаше неговото. Затова му давах пропофол в продължение на два месеца и половина, като постепенно го отвиквах, което постигнах 3 дни преди смъртта му".

"Майкъл ме молеше да му дам пропофол, за да може да спи и да не мисли. Той бе в криза в края на живота си, изпадаше в паника", твърди Мъри. "Във фаталната нощ се е събудил и сам си е инжектирал пропофол. Но го е направил много бързо и в резултат сърцето му е спряло".

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !