ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Маймуна нахапа фолк певица

отпечатай новината

26.11.2013 17:15 | Видян 2128 пъти

Маймуна нахапа фолк певица

Маймуна не на шега и не по сценарий нахапа фолк певицата Ани Хоанг по време на снимките на виедоклипа към новата й песен, пише "Телеграф". Брюнетката изпитала ужасни болни , след като маймуната оставила зъбите си в главата й, докато певицата опитвала да заснеме новия си клип "Малко шум за Ани Хоанг".Първоначално Ани приелат на майтап опитите на маймуната да я захапе, но животното упорито пробвало да остави отпечатък от зъбите си по главата й. "В началото бе много кротичка и мила, но след като започнахме да снимаме, стана доста нервна и си остави зъбите по главата ми и ме ухапа по ръката", сподели Хоанг.

Тя допълни: "Казах ми, че или много се е изтощила и изнервила за целия снимачен ден, или ме е захапала, защото бях цялата покрита със свещи и лъскави частици". Певицата се е посъветвала веднага с лекар, но са я успокоили, че няма повод за притеснение. "След като собствениците на маймунката обясниха, че тя има всички необходими ваксини, преценихме, це няма нищо страшно. Вече съм си добре", поясни Хоанг.

Маймунката е от зоопарка в София и се казва Тодор, ана галено й викат Тошко.Африкански по едноименната приказка. В клипа на Ани участват и две мъжки камили - Емир и Султан. Тяхна жертва станало гаджето на певицата - Людмил Иларионов - Люси, който е и режисьор на видеото. "Той много се шегуваше, че Тошко ме нахапа, но пък него една комила го наплю, когато се приближи до нея", издаде го виетнамката. Песента се очаква да излезе в началото на декември, а в момента Ани и Люси подготвят за големия концерт на тв "Планета" в четвъртък. "Ще изпея "Точно по мярка", след което ще излезе Люси и ще изпълним "Ако питаш пиян ли съм". Избрала съм си тоалет метална златна рокля", завърши Ани Хоанг, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !