Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Софи Маринова: От 1 г. съм без мъж!

отпечатай новината

26.11.2013 14:50 | Видян 1763 пъти

Софи Маринова: От 1 г. съм без мъж!

"Продължавам да съм сама и нямам мъж до себе си. Имам си достатъчно проблеми, за да ми идва някой мъж и да ми създава още повече. От една година съм сама." Това заяви пред България Днес фолкпевицата Софи Маринова.

Тя призна, че се чувства изключително добре без силна половинка да себе си. "Много съм щастлива, защото съм заобиколена от много добри приятели. Постоянно ходим по купони и изобщо не усещам да ми липсва мъжко внимание", каза още изпълнителката на "Стари рани".

Фолкпевицата вече около година е сама и си няма приятел. След раздялата си с Дачо, с когото бяха дълго време заедно, изпълнителката опита да започне сериозни отношения с няколко човека, но така и не се получаваше." Аз съм като всеки жив човек. Много обичам да флиртувам и в момента това постоянно ми се случва. Прави ме още по-щастлива, защото виждам, че мъжете ме харесват.

Още обаче не съм намерила подходящия, щом не съм го представила публично. Искам да се влюбя! Често си мисля, че ако си търся по-настоятелно мъж, много е вероятно да си намеря. Но явно още не искам и се радвам на свободата си. Имам работа, с колегите много се забавляваме. И в момента не ми е фиксидея да имам мъж до себе си. Да е постоянно вкъщи и да ме разпитва къде ходя и какво правя", обясни Софка. Тя призна, че веднага ще й проличи, ако има мъж до себе си за постоянно - става още по-усмихната и лицето й буквално започва да сияе. И се описа с народната поговорка, че шило в торба не стои.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !